Voordelen

Onzichtbaar

De beugel is vrijwel onzichtbaar en geluidloos. De eerste dagen moet u nog enigszins wennen aan uw spraak, maar daarna kunt u bijvoorbeeld speechen voor een volle zaal zonder dat iemand in de gaten heeft dat u een Invisalign beugel in hebt. Vooral in een representatief beroep is dit een groot voordeel.

Korte duur

De behandeling met een Invisalign beugel gaat sneller dan een vaste beugel. Soms zelfs wel tweemaal sneller.

Uitneembaar

In tegenstelling tot een vaste beugel, kan de Invisalign beugel worden uitgenomen. In sommige situaties, bijvoorbeeld bij een sollicitatiegesprek, filmopnames of een photo shoot, kan dat wenselijk zijn. Bij het eten en poetsen moet de beugel zelfs uit.

Comfort

De Invisalign beugel draagt prettiger dan een vaste beugel, omdat het oppervlakte glad is. Ook eten en poetsen is comfortabeler, omdat de beugel dan moet worden uitgenomen.

Gezond

De Invisalign beugel is beter voor uw tandvlees dan een vaste beugel. Voornamelijk omdat de Invisalign beugel uit wordt genomen bij het tanden poetsen. U kunt uw gebit dus optimaal blijven verzorgen.

Pijnloos

De Invisalign beugel is vrijwel pijnloos. Alleen tijdens de eerste dag van elke nieuwe beugel kan het wat gevoelig zijn. Wij adviseren u daarom de beugels te wisselen direct voor het slapen gaan, zodat de grootste druk ’s ochtends alweer verdwenen is.

Perfectie

Met een computermodel wordt bepaald hoe uw gebit op de meest natuurlijke en efficiënte wijze gecorrigeerd kan worden. Ook tijdens de behandeling kunnen we met behulp van de computeranimatie gemakkelijk zien of de behandeling op schema zit.

ACTUEEL
ACTUEEL
Geen afdrukken meer maar scannen
Voordeel: alles on-line : dus sneller. Scannen geeft een nauwkeuriger beeld dus beter passende beugels en sneller resultaat.