Dental Correct Invisalign - Zwolle

Dental Correct is nu ook gevestigd in Zwolle. Binnenkort meer informatie en fotos van de kliniek in Zwolle. U kunt via het aanmeldformulier een afspraak maken met onze kliniek in Zwolle. De praktijk in Zwolle is gevestigd aan Vrijheid 4 8014XW te Zwolle

Medewerkers

Paul van Seuren

Paul van Seuren is sinds 1998 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Nijmegen. Na in diverse praktijken te hebben gewerkt heeft hij in 2001 een eigen praktijk gestart in Zwolle.

Sindsdien heeft Paul van Seuren zich gespecialiseerd in de esthetische tandheelkunde en veel ervaring in dit vakgebied. Een onderdeel van esthetische tandheelkunde is Invisalign. Met esthetische tandheelkunde kun je mooie resultaten bereiken, maar vaak staan tanden te scheef om 1 methode te gebruiken. Hierbij biedt Invisalign een uitkomst. Inivisalign kan een prachtige, onzichtbare oplossing zijn voor heel wat patiënten. Zo ben ik blij invisalign te kunnen toepassen in combinatie met de algemene en esthetische tandheelkunde.

ACTUEEL
ACTUEEL
Geen afdrukken meer maar scannen
Voordeel: alles on-line : dus sneller. Scannen geeft een nauwkeuriger beeld dus beter passende beugels en sneller resultaat.